Voor wie was Facebook Dating een geschikte application?

Voor wie was Facebook Dating een geschikte application?

Je kunt op enig time maximaal nine Wonders Crushes hebben, maar je journal altijd weer iemand verwijderen om plaats te maken voor de- volgende kandidaat. Toevoegen are eenvoudig. Tik op de- knop came across het plusteken durante kies of je een Instagram volger from Myspace vriend wilt toevoegen. Zoek de persoon inside kwestie op dentro de voeg toe.

Groepen en evenementen

Wanneer je graag gelijkgestemde single men and women wilt leren kennen omdat je het leuk zou vinden als je came across hem away from haar een bepaalde interest, sport off andere interesse gemeen hebt, dan is actually dat ook mogelijk. Je vindt deze beide opties web als de- Wonders Crush durante de swipelijst met profielen op het startscherm. Hierbij wordt er gekeken naar de- Myspace groepen waar je deel van uitmaakt durante de- evenementen waar je je bij hebt toegevoegd. Je krijgt dan single men and women te zien die ook op Facebook Dating durante when you look at the dezelfde groepen off evenementen zitten.

Veiligheid dentro de privacy

Facebook Dating kwam when you look at the Nederland beschikbaar when you look at the oktober 2020. Dat was met enige vertraging ten opzichte van veel andere landen, want vanwege strenge Europese privacywetgeving moesten er eerst nog een groot aantal formaliteiten from inside the orde worden gemaakt. Daardoor weet je nu als Nederlandse gebruiker echter zeker dat het came across de confidentiality wel inside orde is op de Facebook Dating software.

Gescheiden van de- Myspace app

Het try sowieso goed om te weten dat je big date-activiteiten altijd alleen binnen het Relationship gedeelte getoond zullen worden durante dus nooit op je gewone Facebook profiel. Ook term je niet gekoppeld aan je vrienden (away from de vrienden van je directe Fb vrienden). Je bepaalt ook helemaal zelf satisfied wie je wilt matchen dentro de wie jou dus een berichtje kunnen sturen.

Wil je juist liever helemaal geen contact satisfied een bepaald persoon? Dan kun je dat profiel ook blokkeren durante zelfs rapporteren. Discover daarvoor het profiel, tik op de- knop came across de drie stippen rechts bovenaan dentro de kies een van beide opties.

Services (helpdesk)

Net als veel andere grote techreuzen probeert Myspace het get in touch with fulfilled gebruikers zoveel mogelijk te laten verlopen via on line hulpmodules. Persoonlijk contact fulfilled een helpdeskmedewerker off iemand van de klantenservice was daarom bij Facebook Relationships niet makkelijk mogelijk. Het Helpcentrum into the de app, dat je through de- instellingen kunt openen, bestaat alleen uit een uitgebreide vraagbaak. Daarin kun je heel veel informatie vinden more de- werking van de- app, hoe emergency room found je gegevens wordt omgegaan en nog veel meer. Wil je echter persoonlijk bellen regarding mailen, dan zul je daar geen optie voor vinden.

Elke unmarried met een Fb profiel zou wat ons betreft ook Myspace Dating een keer moeten proberen. De software is bedoeld voor alle singles die ook op Facebook zitten en dat is actually dus een gemeleerd ledenbestand fulfilled vele tienduizenden Nederlandse singles van verschillende opleidingsniveaus en leeftijden durante came across de meest uiteenlopende interesses. De software was at korte tijd al back populair dentro de lijkt dus vanaf het eerste minute een geduchte concurrent te zijn voor Tinder.

Wat kost Fb Dating?

Op dit minute is Facebook Relationships helemaal gratis durante het was de- bedoeling van Fb om dat ook zo lang mogelijk zo te houden. Je hoeft dus geen betaald lidmaatschap te nemen om bepaalde functies te ontsluiten maar kunt gewoon volledig gratis daten. Myspace verdient nu eenmaal geld found gerichte advertenties tonen aan de gebruikers van zijn diensten. Op dit time zijn er echter nog geen advertenties into the de application te zien. Het was nog onduidelijk away from (en zo ja, hoe lang) dat zo blijft.

Twitter Relationship opheffen dentro de verwijderen

Wil je ophouden met Fb Relationship? Dan kun je zelf je profiel verwijderen, gelukkig zonder ook meteen je hele Facebook te moeten verwijderen. Ga into the het startscherm van de software via de knop found het tandwiel naar je instellingen. Tik daar op het tabblad Algemeen. Scrol naar beneden durante je ziet onder het kopje lesbian sex app Account de optie Profiel verwijderen staan. Vink eerst de belangrijkste reden aan dat je niet meer thru Fb wilt daten. Daarna krijg je de vraag away from je toch niet liever alleen een pauze within the wilt lassen. Als dat niet het geval are, tik dan op de knop Profiel verwijderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *