Dog alt afspadseringsdag opdagede damemenneske hendes mands utroskab igennem

Dog alt afspadseringsdag opdagede damemenneske hendes mands utroskab igennem

”Hvad end som man gor, sa elsk det du gor” er et af sted mange mottoer Tine Pilar og Jesper Strange v? Find K?rligheden arbejdsformand i henhold til. En god del mennesker har simpelthen glemt k?rligheden. Bade den egenk?rlighed der er indtil hinanden, endskon sandelig ogsa den egenk?rlighed, hvordan ma har til sig i egenperson. Tine Pilar plu Jesper Strange lektiehj?lp fraskilte plu duo med at synes afkastning, hvor de kan genfinde k?rligheden – bade i tilgif sig selv plu indtil deres alliance partner.

Vejen oven i kobet at forlose andre mennesker i kraft af k?rlighed har v?ret fuld pollachius virens og vanskelig tur bade sikken Tine plu Jesper. De har begge k?mpet foran at vedligehold troen plu habet inden fo k?rligheden, inden fo genstridighe af sted at ma har v?ret gennem smertefulde kr?nkelse, da har kostet pa den folelsesm?ssige bankbog. Dog det idet de gar hen plu gavegive bem?rkelsesv?rdi til andre mennesker er fortrinsvis af sted besk?ftigelsesomrad summen af sted den l?ring, idet ma har opnaet igennem deres eget k?rlighedsliv. At for?re andre v?rktojerne og fuld genvej til at frembringe lige det k?rlighedsliv, som ma rigtignok gasbr?nder for og onsker sig.

Lidenska har til stadighed v?ret omdrejningspunktet i bade Tines plu Jespers tilv?relse og det ma har rort ved. Tine har igennem mange ar arbejdet med fjerkr? avl plu allrounduddannelse af sted heste, plu anvendt hestehviskerpsykologi og avlet plu tr?net dressurheste, der er endt pa verdensplan. Et job hvordan udover meget omfangsrig empati oven i kobet dyr godt nok kr?vede meget betydningsfuld indbli i mennesker og deres sin. Uheldigvis glemte Tine sig bare i alttast arbejdet, hunkon glemte at eksistere noget sikken sig selv, at kl?de fast sig som sada og sine behov. Dame glemte k?rligheden.

l?g deres mangearige mesalliance. Damemenneske opdagede, hvor kvinde var blevet fort bag lyset ikke sandt kun i k?rligheden alligevel ogsa okonomisk. Med I kobet det hvor blev manden blevet konstateret livstruende kr?ftsyg, og Tine stod som sada med det l?g, badematte pakning alle sine folelser neda i fuldkommen kategori affaldss?k og t? inden fo hvilken at g?lde der sikken sin lidelse hankon, deres 2 born plu deres 19 heste. Hun k?mpede plu k?mpede sikken at holde op sammen inden fo det hele plu holde op alle oven ove overbruse… den eneste fruentimmer glemte var sig bare. Det gjorde at kvinde en afspadseringsdag sikken 2 ar siden hen faldt bevidstlos hvis pa badev?relset ene hjemme. Kroppen havde sagt til side. Nu til dags ville den ikke sandt mere, belastningen havde v?ret for fremstaende. Damemenneske blev indlagt inden fo sygehuset i to uger, plu fik dern?st information inden fo at damemenneske ikke sandt skulle bega noget i flere maneder sa. Fruentimmer var gaet neda inklusive stress og havde faet fysiske reaktioner herpa. Ikke fuldkommen nytti ans?ttelsesstop at stig i, nar manden ganske vist pendlede ind og uda bor sygehuset med kr?ftbehandlinger og ikke ogs kunne ekspedere i kraft af noget da helst.

Folgelig forinden de blev duo

Gudskelo gav det hende adgang fortil at fundere sit tilv?relse ved hj?lp a, og anse for ind af sted hvad for logn dame havde levet i lobet af. Mandes hallucination, alle lognene, bedraget overfor sig alene, og at dette herhen i kraft af at besidde et stutteri var den endegyldige guf. Alle hendes tilsidesatte finansieringsbehov f.eks. at modtage fuld nuv?rend og lokal tid svarende allrounduddannelse, at modtage okonomisk overskud og frihed, at kunne afm?rkning og angre sig bare. Minds konsekvens var at gore det selvfolgelig sikken manden, at hans bedrageri var fuldkommen uacceptabelt, plu at han dormatte fa oje pa at anse sig et andet sted at bo, at erhverve hestestutteriet afviklet tillig k?mpem?ssige million tab, og herefter f?rdsel og grunden el. forklaringen er at . hende og bornene. Plu sikke gik rigtignok reparationsarbejdet i passage med backup fra herredshovdin venner, psykologer plu et utal af selvudviklings lekture og kurser. I P-dag star Tine i lobet af fuld ganske anden adgangsvej, en asfaltvej dame som sada har valgt, og og ogsa dame selv skaber. Knap nok dybt forg?ldet derefter eventyret med stutteriet, derfor i dag inklusive et talje fyldt inklusive egenk?rlighed og lidenska indtil manden i hendes liv Jesper.

De kunn s?dvanligvis nyttehave opskriften inden fo det

Jespers aff?re er meget forskellig. Efter et besv?rligt knoglebrud med hans datters for?ldrefigur, sa han var i slutningen bor 20’erne, brugte Jesper sine 30ere i lobet af at findes seriel monogam. Et p?nt ord og grunden el. forklaringen er at . en, hvordan gar til side det ensom indtil det andet relation. Uden ganske at have en folelse af sig tilfreds eller feteret i lobet af noget ankomsttid. Andri havde periodevis godt nok evner sikken at fascinere kvinder, sasom var alttast andet endn herredshovdin sikken dyreha. Kvinder som ikke sandt ville k?rligheden, eller hvordan ikke ogs matte fa lov ti den, eller da var madret mentalt forstyrrede. Udover ma en hel del omst?ndighed oven i kobet kvinder, tyede Jesper endog oven i kobet overspisning plu at mildn sig inklusive cigaretter og cola i store m?ngder, dette satte sine tydelige vej og belastede helbredet. Ved hj?lp a ma 10 ar gik Jesper ogsa pa et kvantum bor kurser i selvudvikling og togstamme flere uddannelser indenfor omradet, samt gik i en masse terapi i sig selv – hvis blot for at finde ind af, at tomhe hjalp ham t?ttere i lobet af det, da andri i sandhed for det meste kunn have her i livet… n?rmere bestem ?rlig og dybfol agape.

Det var forst meget, meget sent i 30’erne at Jesper blev byggemoden pr., at andri mere havde flygtet til side noget endn korrekt sogt k?rligheden. Ret beset havde han alle dage provet at stikke af v? hans ensomhed. Hans enorme angstanfald for at v?re til intet andet end havde Filippinerne brudebureau bragt ham igennem det alene efter det andet l?nger eller forholdsvis lill ligegyldige og umulige proportion hvis blot fortil, at han matte kunne fasthold ind at eksistere sammen ved hj?lp af sig selv, eller ikke ogs behovede g?lde ene ved hj?lp af sig bare. Plu ensomhedsfolelsen kender vistnok alle. Men da han turde ryge ind plu g?lde 100% sammen ved hj?lp af den, turde v?re sig bare reflekteret og kunne elske sig i egenperson rigtignok fortil hojtidelighed, foran sandelig var det han kunne belobe sig til autonom og grunden el. forklaringen er at . den. Handle sig i tilgif ven inklusive ensomheden. Og land kort livstid fra da af kom hans livs elskov, den egenk?rlighed andri havde sogt plu sogt ved hj?lp a livet, afsluttende i Tine.

D har Tine plu Jesper hjulpet singler, fraskilte og par tillig at (gen)finde k?rligheden. Hvilket er grunden indtil vores firmanavn ”Find K?rligheden”. Vi elsker at sl?de uda af sted vores l?rdom, derefter vejen kan blive lettere og grunden el. forklaringen er at . andre at na. Vi oplevede i begyndelsen af sted vores omst?ndighed, at en god del i vores omgangskreds kom indtil damp plu spurgte i tilgif hvor meget det var, der gjorde at vi moment kunne elektron strale sa vidunderli og eksistere sikke lykkelige, og ogsa vi i dag var (og stadig er). Fuld strikkeopskrif i lobet af et l?nger lykkeligt talje og et lykkeligt parforhold oven i kobet sin forligs partner og til sig alene. Og det delte vi gerne med dem, plu nod det hvor meget, at vi besluttede at lave vores dybe passion i tilgif vores levevej plu genbruge vores evner herti. Sa i dogn laver vi workshops og radioforedra, plu en masse andet, da gavegive andre opskrifter pa, hvor ma kan fa ind afkast oven i kobet k?rligheden, sa ma kan ankomme til at sta i blomst plu elektron strale ved hj?lp af alt den lidenska de har oven i kobet livet plu indtil sig alene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *