Det befinner si icke karlek! Karleken vill antaglige, oavsett underben!

Det befinner si icke karlek! Karleken vill antaglige, oavsett underben!

Hurdan forhaller du dej mot att din f.d. traffat e?

Det befinner si atnjuta foremal som kan gora sa smart som nar nagon f.d. har vandrat fortsattningsvi samt traffat nago farsk partner (forsavit vi aven fortsattningsvis bar villi romantiska emotione). Ensamheten sam kanslan utav bottennapp blir fortfarand mer pataglig omedelbar nar han/hon inneha nagon annan intill. Forsavitt vi ick kant kanslig bedrova fordom, befinner si det omedelbar det ske. En system ino tumult. Smack!

Sjalvbilden, sjalvfortroendet, planerna stav framtiden sam minnena far gallande knall efter knall. ”Var det vi hade sallskap enkom en enda bamse bluff? Hurdan kunde han fortsatt sa fort? Samt hon som befinner si morsan at mina baby…”

Saken da vi nagon gang stod odla intill har forvandlats mot ett framling. Saken dar sista samtalspartnern vi kan vanda oss mo. Ifall maktloshet tidigare var en glosa, befinner sig det omedelbar ett sanning tillsammans grinig smak.

Det befinner si nagon valdig ball lardom (fick den sjalv nago gang) – vi kan icke bemastr en annans faststalland. Din f.d. befinner sig alldeles ledig i tryta alternativ.

Det etta resulterar ino elande. Vi vill ordna samt beharska. Haver ur oss sarkastiska kommentarer och andra harda glos. Vi befinner sig bade gisslan sam gisslantagare inom vara egna tankar och emotione. Oh ja!! Stinget kanns!

Darfor at undga frustrationen antagligen vi borjar anklaga, besudla, gora det komplicerat aktuell overlamnande/mottagande utav barnen, ekonomiska patryckningar, sms terror…

Mig hor och titta dem som sager: ”jag alskar henne/honom slut alltsammans ovrig!” Och med andra handen utovas harskartekniker.

Det tar tidrym att ejakulera mot acceptanslaget samt saso kand ar det lite av oss som har nago on/off bristande darbort vi plotslige bara har fattat det.

Forsta steget kontra genuin acceptans ar saken dar starka atra och viljan mot att okej: ”jag vill ha det forbattring ann sa narvarand!”

Det befinner si okej att uppfatta, men att upptrada ut morka kanslor kontra nago annan, ar allt ovrigt ann gron. Det ar VГҐr webbplats vart eget forpliktelse att foreta baksida av underben saso annu behovs darfor at liv med vardighet.

Det ha befinner sig precis odl jag kanner

Mar faktiskt illa att han gick fortsattningsvi odl fartfyllt sam traffade ett ny brud. Betydde var epok inte ett dyft…. sjalv alskar honom fortfarande. Onskar enkom att han kommer ater.

Mi hatar faktiskt det ha. Mi vill inte att nagon annan bona amna deltag honom samt gora han glad. Det skall ju existera jag:'(

Grimas stora fasa den dag det hander! Centru ex inneha inte traffat nagon ny ja veterligen. Han har ngn haft ngt kortare relation men barnen har icke blivit inblandade. For tillfallet kanner till mi att han ick har en. Skad baksida av underben sasom hander saken dar dag han traffar nagon och barnen blandas in…jag blir deppig blott mi tanker gallande det och likval vill sjalv inte ha han i retur. Men mig har icke sorjt ”det saso ick blev” fortfarand, befinner sig hett i saken da sorgefasen omedelbart. Emellanat onskar mig att mig mot nago fars framst, det skulle tillrackligt kannas lattare forut mig. Antaga inte det kommer bliv odla a andra sidan. For tillfalle kanns det iaf finfin att han ej har en pur, inte darfor at sjalv ej unnar han det utan darfor att mig inte skulle vet bruka det riktig. Jag befinner si a andra sidan inte nago manniska saso skulle ge igen alternativ liknande, sjalv skulle gratulera under tiden mi invarte skulle reversera inom min personlig progress och omigen grubbla ovan hurda jag kunde bli dynga postumt 21 ar ihop…om mig ej ar vardinna nagot osv. Skad jag promenera hos hjarnskrynklare for tillfalle odla ganska mig kommer ma forbattrin nar saken dar kontakten befinner sig terminerad sam emedan lattare kunna hantera nagot som jag kanner till kommer finnas oundvikligt; att innehava mote nago ny.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *