Hurdan n titta din approximera -historik tillmotesgaende Tinder

Hurdan n titta din approximera -historik tillmotesgaende Tinder

Tinder letar evigt postum krafti att tillfora nytt till appen meda som ni skiljer dej fran dina kapital sam gillar de befinner sig nago u dom nyare funktionerna. Finns saso nagon del av Tinder Gold -prenumerationen, Likes You ar en fornam flygplansrullning sasom visar de vem som har gillat de fore du maste estimera dom.

TechJunkies rappa losning Lar do hurda ni anvander saken dar narvarande funktionen tillmotesgaende Tinder Gold nedom Las artikeln fo mer underrattelse

Denna flygplansrullning slapptes e gang 2018 samt ar sasom nagon genvag mo dejting. Forsavit n prenumererar konungen Tinder Gold, Likes You skanke dom nagon egenartad tva dar ni kolla en rutnat tillsamman utslag medborgare sasom allareda inneha svept direkt pa di. Det lilla gyllene hjartat betyder all Tinder -anvandare sasom redan inneha visat hobb sta din imag sa att du kan utelamna massorna sam ga bums mo dom nyttjar saso n mest troligt kommer att fa en datum tillsammans.

Tinder Guld

Likes You a e fraktion dom extra$ 5 i manaden du betalar for guld over Tinder ytterligar. Marknadsfors saso nagon ovanlig sallskap, det ar en annan prenumerationsniva saso skanke do markli ytterligar verktyg darfor at forfina ditt dejtingspel.

Det ger dig Pass, mojligheten att justera din placering nar n behover. Spola atergang sasom later de angra nago fel svepning. Fem asbr Likes att administrera va dag, obegransade normala likes och nagon Boost per manad darfor at lagga dig langst opp i stapeln.

Mojligheten att angra en vanster svep nar det bo aga varit ratt a varthan$ 5 i min bok. Sjalv hade tillmotesgaende haft saken dar funktionen nar mi anvande appen. Istallet fick mi vanta e osaker era tills profilen gjorde kretsen sam kom i retu ino grima stack. Mej uppskattar icke iden sallskap enastaende Likes sam anser att de befinner si laskiga skada nago Boost skadar aldrig nagon.

Tinder uppskattar dej

Forut inte tillgangli eller popular kan det existera det enklaste sattet att upptacka en datum. Istallet darfor att tumla saso n vanligtvi skulle dartill odugli up, behover n uteslutande nominera saken dar lilla avhalla -ikonen hogst op mo vanster pa huvudsidan forut Tinder for att anlanda at specialavsnittet. Det befinner si e cirkular profilbild tillsamman e guldkant samt kommer forhoppningsvis att innefatt marklig manniskor som allareda ager svept direkt villi dig.

Inneha skal n beskada nagon guldhjarta langst opp sasom berattar hurda manga sasom ager gillat dig dartill e rutnat saso visar deras huvudsakliga profilbild.

Allting du behover dana ar att arbeta dig via detta rutnat ocksa kontrollera pa profilerna. N kommer ann att tarv odugli up at vanster alternativt hoger saso n behover, forstora sa sa smaningom n sveper mo hoger blir d automatiskt nago matchning. Darfor att do reda har svept direkt mot dej passa do med de sam n befinner si forberedd att associera.

Det har nat anvander samma principer sasom huvudmatningen. N kollar tillmotesgaende profilbilden sam valjer profilen for att lasa mer. Gilla du dom? Svep de dar sam lek fortsatter. Tycker om n dom dar ick? Svep til vanster sam do gar bor a ditt rutnat darfor att (forhoppningsvis) träffa ensamstående kristna kvinnor ersattas tillsammans en ovrig.

A Tinder tycker om ni var att forbruka?

Vad jag har sett it nagon frande sasom ann anvander Tinder beror vardet villig Likes You pa varthan n bor samt hurda enastaende ni ar i spel. Tycker om n skanker mervarde forsavitt n bor inom nagon center sam aga f spel. Do saso bor i tystare omraden valmojlighet ej ar bruka framgangsrika konungen Tinder tillats kanske ick samma varde.

Varend Likes You stelnat vatten, ar nago snabbspolningsalternativ. Ino stallet darfor att tarva botten up genom stacken saso nagon alldaglig perso, kan er utelamna alltin det sam resa oppenhjartig fram mot dom dar saso redan ager visat hag. Det ar sasom saken da dar vannen inom baren saso marker att nagon befinner sig intresserad av dej, vilket sparar dig besvaret att iaktt samtliga sol.

Forsavitt n ick kommer att fa manga att odugli up direk p de bruten vilken orsa saso helst, kommer Likes You att bl mer sjalskrossande odslig saso resten fran appen skanke. Forsavitt ni tillats f observan kan det skapa din dag valmojlighet vecka bundenhet hagad vem n titta darbort.

P speciell labb skulle sjalv konversera att Likes You ick befinner si var do extra$ 5. Om ett besitta gillat de sam forsavitt ryktena stammer kommer domslut likval att visas langst opp i din normala dagliga stack. Andock, stekpann at Pass stav forsavit du reser, skolja i retu stav forsavit du a sta brattom sam Boost sta f bonus dejtingkraft va manad och forut priset pa nago kaff kan ni erhall nagon vanligtvis smidigare dejtingapp -upplevelse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *