Va befinner si skillnaden mellan polyamorosa par samt tandem i bringa relationer?

Va befinner si skillnaden mellan polyamorosa par samt tandem i bringa relationer?

Sattet att manniskor tittar relationer borjar skifta. Det finns massa personer dar ute sasom borjar granska att monogama forhallanden bara ick matchar pro va de vill hava. Manga fran dessa manniskor vander sig till polyamory sasom e taktik att tillfredsstalla va de letar efter inuti e affar. Forsavit ni undersoker va dessa relationer utspela om av nyfikenhet, kan n existera fragvis gallande forsavitt de befinner sig samma som vidga relationer. Nar n har gravt in i detaljerna kommer n att marka att poly-relationer har somlig likheter tillsammans flexibel samband, men att dom icke befinner si desamma.

Begripa poly-relationer sam vidga relationer

Bagge relationstyperna delar nagra viktiga likheter. Det forsta ni borde kunna befinner si att bade polyforhallanden och bringa forhallanden befinner sig typer av enighet inte med monogami. Det befinner sig genomforbart att e poly-forhallande ocksa kan existera ett fritt kondition, men det finns vissa kritiska skillnader mellan de tvenne. Nar du val inneha lart dig va do befinner sig, blir alltsammans meningsfullt.

Poly forhallanden

Polyamory befinner sig en karleksforbindelse darborta ett eller bagge kompanjon vill soka lov utstot deras kondition. Do vill ha mer annu nagon delagare saso de kommer att engagera sig till gangen. Det koper inte bara ifall att kolla goka tillsammans andra personer. Det koper forsavitt att bygga akta liga med en annan indivi samt bibehalla flera karleksrelationer medan.

Somlig polyforhallanden involverar en medlem i forhallandet sasom soker flertal partners. Andra kommer att inbegripa bagg parter saso soker postumt atskilliga partners. Det befinner si mo samt tillsammans mojligt att de par partnerna kan tillverka intima relationer med likadan folk, inte fri pa do berorda personernas sexualitet. Vissa partners blir foralskad i ett polyamoros indivi och kanner icke e behov itu att efterstrava efter andra partners sjalva. Det beror nog enbart gallande individen samt hur sa de vill tillverka.

Inleda relationer

Ett fritt affar befinner sig egendomlig darfor att det enkom befinner si e erkannande fran att en alternativ bagge personerna i forhallandet vill kolla externa sexuella relationer. Det betyder att en eller bagge medlemmarna i forhallandet eventuellt vill traffa andra persone, sam saken da framsta motivationen kommer att existera banka baver. Vissa personer tittar vidga relationer saso ett satt att greppa sig sexuellt nojda meda saso de aven fortsattningsvis kan emotionellt satsa ekonomiskt i sin huvudpartner. Forvantningarna kan skilja sig till nar det innefatt oppna relationer, skad n kan kolla de dar sasom mer sexfokuserade per definition.

Hurda det oppna forhallandet skall fungera ar det sannerligen op mot individerna i relationen att fastsla. Somliga par ar helt bekvama tillsammans att diskutera tryta sexliv sallskap. Andra tandem foredrar att greppa sina sexuella bedrifter utstot forhallandet hemliga. Det beror enbart kungen forsavitt att vara medveten om vad din delagare astadkomme kommer att handla dig misslynt eller atnjuta dej att existera avundas. Det har ar nagot saso paret bord forhandla fore hane inleder bestammels forut inleda forhallanden.

Dessa typer fran relationer tilltalar somliga persone darfor att do befinner si mindre begransande ann monogami. Somliga folk kanner att monogami hindrar dem av att kunna komma sina hjartan redigt. Forsavit ni ager svart att forbli plikttrogen darinnanfo en monogamt affar, kan nagot saso polyamori alternativ e oppen forhallande behaga dej. Det ha betyder inte att polyamorosa individer alternativ mannisko i vidga relationer befinner si illojala.

Persone sasom promenerar in i en icke-monogamt affar kommer fortfarande att veta visa sin primara partner love sam trohet. Det ar annorlunda ann do majoriteten som enbart age kunnande av monogama forhallanden skulle rakna me sig. Dessa typer av relationer gor det genomforbart stav personer att undersoka tryta emotioner utanfor att enbart vara begransade mot en individ. Detta ar icke saken da typ bruten relation saso kommer att internationalwomen.net gГҐ till dessa killar klaffa for alla, skada icke heller monogami. Det utspela forsavitt huruvida n vill soka karlek eller goka tillsammans flertal partners alternativt forsavit en person racker forut dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *